7E MYOLIFT™ 600

PROFESIONALNI UREĐAJ

US FDA odobren 7E MyoLift™ 600 je najnoviji True Microcurrent™ uređaj dizajniran za profesionalnu upotrebu. Isporučujući jačinu struje u opsegu 175-600µA, ovaj uređaj inicira stimulaciju ATP i postavlja standarde za ne-invazivnu tehnologiju u obezbeđivanju dugotrajnog, prirodnog zatezanja lica i toniranja. Ovaj moćni True Microcurrent™ uređaj je namenjen isključivo za profesionalnu upotrebu od strane dermatologa, kozmetologa i estetičara. 7E MyoLift™ 600 je savršen alat za pojačavanje ATP za anti-age, ćelijsku obnovu, reedukaciju mišića, zatezanje i učvršćivanje kože

Myolift600dev

Samo upotrebom True Microcurrent™ uređaja omogućuje se prenos električnih impulsa na mišiće lica sa ciljem preciznog prenosa mikrostruje direktno u sredinu mišića sa kojima se radi.

TRUE MICROCURRENT™ SE NE OSEĆA.

Tretman koji koristi “true microcurrent” ne sme da izazove fizičku i vidljivu reakciju mišića. Grčenje mišića je signal da je neophodno smanjiti intenzitet struje, jer grčenje smanjuje Adenozin-trifosfat (ATP) koji je neophodan energijski sastojak ćelija i neophodan je da bi mišići obavljali normalnu funkciju. Grčenje je takođe znak nagomilavanja mlečne kiseline u mišićnom tkivu koja ubrzava starenje i slabljenje mišića.

TRUE MICROCURRENT™ JE MANJI OD 1000μA (mikro ampera)

True Microcurrent™ tehnologija koristi mikroampere. Nano i Piko struje su previše slabe da bi ih telo prepoznalo, dok su veće amperaže (mA i A) previše jake i opasne za osetljiva mišićna vlakna. 7E MyoLiftMD je jedini profesionalni “true microcurrent” uređaj u svetu odobren od strane FDA i Agencije za lekove i medicinska sredstva Republike Srbije za kozmetičku upotrebu. 7E MyoLiftMD profesionalni true microcurrent uređaj pruža niz protokola tretmana za različite potrebe klijenata.

7E Wellness je godinama istraživao True Microcurrent™ tehnologiju kako bi došao do tri efikasne microcurrent mašine za potrebe profesionalaca u industriji estetike. 7E Miolift™ 600 napravljen je iz više razloga:

  • Intenzivnija snaga – Profesionalci koji rade True Microcurrent™ tretmane zahtevali su više nivoa intenziteta za izgradnju adenozin trifosfata (ATP) na dubljim nivoima. Dodatni intenzitet je potreban za povećanje snage nakon svakog progresivnog tretmana.
  • Isporuka True Microcurrent™ na 32 mišića – 7E MioLift ™ 600 nudi tehniku stiskanja i zadržavanja (pinch&hold), koja je od suštinskog značaja za isporuku True Microcurrent™ do središta mišića lica radi re-edukacije i pomoći u anti-age terapiji lica. Imamo ukupno 32 mišića lica koja se svakodnevno koriste za naše izražavanje. Ovi mišići lica su postavljeni u različitim pravcima i zahtevaju skraćivanje ili produžavanje na osnovu njihovog položaja i upotrebe. Neki mišići su kontraktilni, a drugi su izduženi. MioLift™ 600 nudi četiri jedinstvena protokola za skraćivanje ili produžavanje mišića, pružajući vrhunske rezultate.
  • Vaši klijenti će voleti ove tretmane! – Možete videti 7E MioLift ™ 600 kako radi kroz prikaz na ekranu mašine, što pomaže u vizuelizaciji isporuke mikrostruje.

Dizajnirana da pruži maksimalne rezultate vašem klijentu, naša ATP Booster maska je uključena u 7E MioLift™ 600 komplet. Maska za pojačavanje ATP -a sadrži ergotionein koji stimuliše sintezu ATP -a snabdevajući ćelije energijom, umanjuje štetu nastalu zbog slobodnih radikala, umanjuje ćelijski stres, smanjuje stvaranje bora, poboljšava elastičnost kože, povećava nivo hidratacije i uravnotežuje ton kože. Sinergija između True Microcurrent-a, prirodnih proteina, aktivnih sastojaka, antioksidanata i hidratantnih esencija vraća koži zdravlje i integritet.

NAPREDNI TRENINZI I EDUKACIJA

Kada investirate u 7E MyoLift™ 600, investirate u sebe,  u svoje znanje i u svoj posao. Kao korisnik 7E MyoLift™ 600 uređaja, dobijate pristup resursima i materijalima za učenje i obuku. Kao kupac 7E uređaja, automatski dobijate 1na1 naprednu obuku za jednog zaposlenog , kako bi ste unapredili vaše tretmane i izvukli najviše iz svoje investicije. Uz podršku D Cosmetics, uvek ćete biti u toku sa najboljom praksom i najnovijim rezultatima i tretmanima.

JEDINSTVENE FUNKCIONALNOSTI

Lak za obuku, jednostavan za korišćenje, brz u postizanju rezultata

BRZO I JEDNOSTAVNO
Jednostavan za učenje i upotrebu, brz u postizanju rezultata.
MAKSIMALNI INTENZITET
Maksimalni inteznitet do 600µA (mikroampera)
OPUŠTAJUĆI
Opuštajući, i dovoljno moćni tretmani da pruže instant i kumulativne rezultate.
DOSTUPNI
Posebnim modelima finansiranja, pomoći ćemo Vam da bez velike investicije počnete sa 7E tretmanima.
POBOLJŠAN NAUKOM
Preciznim talasnim oblicima se ciljaju različiti delovi kože za precizniju primenu.
WAVEFORM (TALASNI OBLIK)
8 varijacija talasnih oblika za najrazličitije primene.
PRE-DEFINISANI PROTOKOLI
Izaberite predefinisane, precizno kontrolisane protokole za specifična stanja kože.
TRUE MICROCURRENT
BEZ vidljivih kontrakcija, grčenja i osećaja peckanja.
Pogledajte još…
7E MyoLift™ MD
Master Device
Client logo
Profesionalni True Microcurrent uređaj