7E MYOLIFT™ MD

master device

Odobren od strane US FDA kao uređaj za kozmetičku i medicinsku industriju, ovaj sofisticirani profesionalni microcurrent uređaj pruža mogućnost najrazličitijih primena tretmana i protokola za sve potrebe kože. 7E MyoLift™ MD je namenjen vrhunskim klinikama, salonima lepote i estetičarima/kozmetičarima koji žele da svojim klijentima ponude PRAVU MICROCURRENT tehnologiju (True Microcurrent), kao zamenu dosadašnjoj i zastareloj tehnologiji mikrostruja koja je već godinama prisutna na tržištu.

Doktorima i profesionalnim estetičarima/kozmetičarima, 7E MyoLift ™ MD, profesionalni microcurrent uređaj pomaže da prošire svoju ponudu i ponude najviši valitet kozmetičkih i estetskih usluga svojim klijentima. Terapija kože ovim uređajem je jednostavna, brza i pruža napredne, vidljive i dugotrajne rezultate visokim zahtevima vaših klijenata.

true-microcurrent-machine-myolift-md-professional-196561_2000x

Samo upotrebom True Microcurrent™ uređaja omogućuje se prenos električnih impulsa na mišiće lica sa ciljem preciznog prenosa mikrostruje direktno u sredinu mišića sa kojima se radi.

TRUE MICROCURRENT™ SE NE OSEĆA.

Tretman koji koristi “true microcurrent” ne sme da izazove fizičku i vidljivu reakciju mišića. Grčenje mišića je signal da je neophodno smanjiti intenzitet struje, jer grčenje smanjuje Adenozin-trifosfat (ATP) koji je neophodan energijski sastojak ćelija i neophodan je da bi mišići obavljali normalnu funkciju. Grčenje je takođe znak nagomilavanja mlečne kiseline u mišićnom tkivu koja ubrzava starenje i slabljenje mišića.

TRUE MICROCURRENT™ JE MANJI OD 1000μA (mikro ampera)

True Microcurrent™ tehnologija koristi mikroampere. Nano i Piko struje su previše slabe da bi ih telo prepoznalo, dok su veće amperaže (mA i A) previše jake i opasne za osetljiva mišićna vlakna. 7E MyoLiftMD je jedini profesionalni “true microcurrent” uređaj u svetu odobren od strane FDA i Agencije za lekove i medicinska sredstva Republike Srbije za kozmetičku upotrebu. 7E MyoLiftMD profesionalni true microcurrent uređaj pruža niz protokola tretmana za različite potrebe klijenata.

MyoLift™ MD pruža profesionalan i ne-hirurški metod smanjenja bora i zatezanja kože, na konzistentan, bezbedan i efikasan način. Odobren od strane US FDA, uređaj obezbeđuje visoko kvalitetne rezultate, stvarajući dodatnu vrednost i kredibilitet vašoj klinici ili salonu.

Iza 7E MyoLift™ MD stoji nauka, precizni talasni oblici, uključujući kvadratni, pravougaoni, simetrični i bi-fazni, kojima se mogu ciljati različiti delovi kože za kvalitetniju i dublju primenu. 7E MyoLift™ MD omogućuje korišćenje 8 različitih protokola i talasnih oblika za primenu na svim delovima kože lica i tela.

MyoLift™ MD ima 7 predefinisanih protokola koji Vam omogućavaju da lako pružite prilagođen tretman baziran na specifičnim potrebama klijenta, posebnom stanju kože ili problemima. Svi protokoli su predefinisani preciznom kontrolom vremenskih intervala i jačine. Za razliku od drugih tretmana mikrostrujom, MyoLift™ MD terapija ne proizvodi vidljive kontrakcije mišića ili osećaj peckanja na koži.

7E MyoLift™ tretmani lepote su kolekcija 3 kategorije ekskluzivnih Myo-facijalnih tretmana mikrostrujom dostupnih jedino upotrebom true microcurrent 7E MyoLift™ MD uređajem.

7E MyoLift™ Glow tretman7E MyoLift™ Trilogy tretman7E MyoLift™ Classic tretman
Posebno dizajniran tretman za zatezanje i sjaj za bilo koji poseban događaj.Serija ne-invazivnih tretmana očiju i obrva, struktuiranih za osetljivo mišićno tkivo u zoni očiju i obrva.Šest različitih MyoLift™ tretmana mikrostrujom za zatezanje mišića kože i lica za poboljšanu lepotu i savršen izgled.
NAPREDNI TRENINZI I EDUKACIJA

Kada investirate u 7E MyoLift™ MD, investirate u sebe,  u svoje znanje i u svoj posao. Kao korisnik 7E MyoLift™ MD uređaja, dobijate pristup resursima i materijalima za učenje i obuku. Kao kupac 7E uređaja, automatski dobijate 1na1 naprednu obuku za jednog zaposlenog , kako bi ste unapredili vaše tretmane i izvukli najviše iz svoje investicije. Uz podršku D Cosmetics, uvek ćete biti u toku sa najboljom praksom i najnovijim rezultatima i tretmanima.

Myolift MD Professional
JEDINSTVENE FUNKCIONALNOSTI

Lak za obuku, jednostavan za korišćenje, brz u postizanju rezultata

BRZO I JEDNOSTAVNO
Jednostavan za učenje i upotrebu, brz u postizanju rezultata.
MAKSIMALNI INTENZITET
Maksimalni inteznitet do 800µA (mikroampera)
OPUŠTAJUĆI
Opuštajući, i dovoljno moćni tretmani da pruže instant i kumulativne rezultate.
DOSTUPNI
Posebnim modelima finansiranja, pomoći ćemo Vam da bez velike investicije počnete sa 7E tretmanima.
POBOLJŠAN NAUKOM
Preciznim talasnim oblicima se ciljaju različiti delovi kože za precizniju primenu.
WAVEFORM (TALASNI OBLIK)
8 varijacija talasnih oblika za najrazličitije primene.
PRE-DEFINISANI PROTOKOLI
Izaberite predefinisane, precizno kontrolisane protokole za specifična stanja kože.
TRUE MICROCURRENT
BEZ vidljivih kontrakcija, grčenja i osećaja peckanja.
Pogledajte još…
7E MyoLift™ 600
Prenosivi uređaj
Client logo
Prenosivi profesionalni uređaj za True Microcurrent tretmane