Naše vrednosti

Od samog početka, Académie Scientifique de Beauté je obeležila istorjiu kozmetike zahvaljujući moći inovacija, sopstvenom izvrsnošću i jedinstvenim posebnim pristupom lepoti. Naš cilj je uvek bio približavanje profesionalnih estetičara i korisnika.

Naša filozofija

Académie Scientifique de Beauté je svoje iskustvo i znanje uvek stavljala u službu lepote. Ova, porodična i nezavisna firma, neguje dugu tradiciju izvrsnosti i vrlo je vezana za 100% francusku proizvodnju. Duh našeg brenda se prenosi sa generacije na generaciju.

Akademija je univerzalno prepoznata po svojim tretmanima u skladu sa tipom kože i specifičnim problemima. Svaki proizvod je rezultat beskompromisnog naučnog istraživanja i primene vrhunskih standarda kvaliteta.

Još od poznate “Princesse des Crèmes” stvorene 1890, naši proizvodi svojim kvalitetom nalaze put do korisnika širom sveta.

INOVACIJA
Moderna i pionirska kompanija, razvoj i istraživanje bez granica uvek zahtevaju stalno unapređivanje bazirano na visokoj koncentraciji kvalitetnih aktivnih sastojaka.
IZVRSNOST
Od samog početka, Académie Scientifique de Beauté je poslovala sa ekskluzivne i prestižne lokacije u ulici Saint-Honore u Parizu: prvi salon lepote u Francuskoj. Osnivač Academie je verovao u mogućnost večne mladosti samo ako su proizvodi za negu pažljivo i naučno formulisani. Njegovo znanje i francuski standard izvrsnosti u lepoti su ubrzo našli svoj put u svet.
PROFESIONALNOST
Obučavani od strane eksperata Akademije, naši Maîtres de Beauté (Eksperti lepote) vode sve naše tretmane i programe. Profesionalci na usluzi korisnicima preporučuju specifične savete, objašnjenja i naše različite aktivne sastojke, kako bi ste bolje razumeli naše personalizovane tretmane.

Naša odlučnost

Od 1992, nauka je dramatično promenila industriju lepote koja danas mora da ispuni veoma visoke standarde. Nastavljamo podjednako pasionirano kao i do sada da unapređujemo naše nove formule i inovacije.

Naš profesionalni ulog

Zahvaljujući sopstvenom uspehu, kompanija Juliette Armand poseduje kompletnu proizvodnu linuju u Atini. Investirano je u najnapredniju tehnološku opremu i u visoko obučeno osoblje. Juliette Armand posedije međunarodne sertifikate usklađenosti sa najvišim međunarodnim standardima:

ΕΝ ΙSO 22716: 2007 No.: 03413005, EN ISO 9001: 2008 No.: 010140226, ΕΝ ISO 13485: 2012 No.: 01213013

ISTORIJA

1890
Osnivanje
Kuću Académie Scientifique de Beauté je osnovao Dr. Alexandre Lamotte. Više od veka kompanija stavlja svoje znanje u službu lepote.
1926
Porodica
Georges Gay, farmaceut i posinak Aleksandra Lamota preuzima kompaniju. Od tada kompanijom rukovodi jedna porodica.
1928
Prva estetska škola
Otvorena je Prva Francuska estetska škola u ulici Saint Honore u Parizu. Škola će postati jedna od najprestižnijih u Parizu, i polaznici sa diplomom "Akademije" najtraženiji profesionalci u poslu lepote.
1936
Prvi svetski patent
Prvi put u istoriji Kolagen je integrisan u formulu kreme. Ovaj patent Akademije je postavlja na mesto pionira u laboratorijskom istraživanju kozmetike.
1954
Hydraderm
Lansiranje Hydraderm linije. Ime koje i danas govori za sebe.
1981
Generacije
Kroz generacije, Academie nastavlja da se razvija. Ulaskom Kristofa Terme u kompaniju, Academie započinje novu eru. Međunarodnu distribuciju.
2009
DERM ACTE
Pokretanje dermo kozmetičke linije DERM ACTE označava spajanje dva sveta: dermatologije i kozmetike.
2013
Nove laboratorije i fabrika
Investiranjem u nove proizvodne tehnologije i sertifikacijom ISO 22716, Academie nastavlja da ulaže u znanje u službi lepote.
2020
130 godina
2020 godine Académie Scientifique de Beauté proslavlja 130 godina poslovanja. Skoro vek i po tradicije i znanja su dokaz kvaliteta.

LINIJE

© D Cosmetics