O NAMA

Kvalitet, bez konkurencije!

2012 godine, u Beogradu smo osnovali D Cosmetics, kao malog distributera francuske profesionalne kozmetike Ericson Laboratoire. Znanje i iskustvo koje smo uložili u osnivanje firme, od samog početka je vodio u smeru da profesionalnim prisustvom, ličnim odnosom sa klijentima i stalnom edukacijom možemo tržištu ponuditi više od same prodaje i distribucije kozmetičkih proizvoda.

Kozmetika nije nešto čemu krajnji korisnici olako pristupaju. Ona vam pomaže da održite lepotu, mladalački izgled, i na kraju krajeva, da tretirate stanja kože koja mogu imati veliki uticaj na izgled, ali i na samopouzdanje i osećaj žene. Još od prvih dana, kvalitet je nešto što nas je vodilo u izboru proizvođača čije ćemo proizvode nuditi. Istraživanje, razvoj, noviteti, odnos i kvalitet aktivnih sastojaka… sve to utiče na rezultate kozmetičkog proizvoda.

Drugi, za nas jako važan element je profesionalan pristup našim klijentima. Stalnim kontaktom, edukacijom, savetovanjem trudimo se da našim saradnicima ponudimo proizvode koji će njihov posao učiniti efikasnijim, kvalitetnijim i prepoznatljivim. Uspeh naših korisnika smo uvek smatrali i našim ličnim uspehom. Nismo se bavili konkurencijom, ko je bolji, ko više prodaje, već samo šta mi kao profesionalci možemo da ponudimo i kako možemo da pomognemo našim klijentima da napreduju, rastu i postanu prepoznatljivi u svetu estetike i poslu lepote. Tako je i nastao naš moto: Kvalitet, bez konkurencije!.

2012
Ericson Laboratoire
D Cosmetics počinje sa radom kao ekskluzivni uvoznik i distributer Francuskog brenda ERICSON LABORATOIRE.
2015
Juliette Armand
Juliette Armand zvanično stiže na tržište Balkana.
2020
Academie Scientifique de Beaute
Poznat brend na tržištu. Academie nam dodeljuje ekskluzivna distributerska prava.
2021
7E MyoLift™
D Cosmetics dobija ekskluzivna distributerska prava za 7E MyoLift za jugoistočnu Evropu.
2022
Budući planovi...
Ne nameravamo da stanemo. U budućnosti spremamo još iznenađenja...
UPOZNAJTE NAŠ TIM
Dragana Pejcic /CEO
Dragana Pejčić
OWNER / CEO
Slađana Stefanović
Slađana Stevanović
Back office
Marina Vojnović
Marina Vojnović
BRAND MANAGER
Image
Katarina Vesić
BRAND MANAGER
Dragana Uščumlić
Dragana Uščumlić
BRAND MANAGER / EDUCATOR
Our address:

Kondina 1A, 11000 Belgrade, Serbia

Our phones:

+381 (11) 722 50 34