Kao rezultat unakrsnih istraživanja kozmetičkih preparata, koji sadrže hormone, i ćelijske biologije FEMINITY je najnoviji izazov visokih performansi ERICSON LABORATOIRE metodologije.

Ova linija proizvoda za negu kože inspirisana je bliskom vezom lepote i ženstvenosti. Svaka žena doživljava svoje telo prateći njegov prirodni ciklus tokom svog života. Koža je organ koji pati od hormonskog disbalansa i vremenom postaje oštećena.

FEMINITY tretmanom održava se mladost i ženstvenost zbog dva preventivna dejstva koja imaju za cilj da nadoknade disfunkciju dva ključna mehanizma koji predstavljaju izvor života:

 • Obnavljanje hormonskog balansa kože;
 • Zaštita matičnih ćelija aktiviranjem dva proteina koji su bitni za njihov opstanak;

U osnovi preventivna, Feminity linija proizvoda protiv starenja kože, napravljena je za sve žene od 25 do 45 godina čija koža pati od hronične dehidratacije usled cikličnih hormonskih promena. Kako je ova potpuno nova terapija za kožu zasnovana na hormonskom ciklusu, svaka žena mora da osigura da se njeno lečenje poklapa sa početkom njenog hormonskog ciklusa.

Aktivni sastojci:

 • Phyto-Age – ekstrakt biljke Cimicifuga Racemosa koja se koristi u kineskoj medicini za tretiranje problema povezanih sa hormonskim disbalansom. Koren ove biljke bogat molekulima koji su slični hormonima, izabran je zbog svoje izuzetne sličnosti sa receptorima ćelija estrogena. To pomaže da se održi čvrstina kože i poveća hidratacija kože stimulacijom sinteze fibroblasta;
 • Reviviscence – Reviviscent je „oživljavajuća“ biljka koja može da cveta i u najsurovijim uslovima. Ova biljka rastući u sušnim oblastima razvila je sisteme zaštite zahvaljujući sastojcima koji su poznati kao „čestice preživljavanja“. Reviviscence je biljni kompleks koji kombinuje:
  – Ekstrakt biljke Myrothamus Flabellifolia bogate antioksidantima;
  – Oligosaharide dobijene iz biljke Taramindus indica koji stimulišu imunitet i hidriraju;
  – Trehalosa koja reguliše osmozu i hidrira;
  Ovom kombinacijom omogućeno je ponovno stvaranje čestica preživljavanja odgovornih za izvanrednu otpornost „oživljavajućih“ biljaka. Hidrirajuća moć Reviviscence predstavljena je u in-vitro testovima i putem kliničkih studija. Testovi su pokazali efekte trenutne hidratacije kao i efekat dugoročne hidratacije, više od 24h;
 • Survicode – dobijen biotehnologijom ima moć da obnovi dejstvo Survivin-a (marker preživljavanja matičnih ćelija) i da produži njegovu zaštitnu ulogu u odnosu na matične ćelije. Na taj način odloženo je starenje matičnih ćelija.
Proizvodi za kućnu negu