Naše laboratorije osmislile su formulu koja je kompatibilna i sa najosetljivijim tipom kože, a pruža maskimalnu toleranciju. Specifičnost FRESH CAVIAR linije proizvoda je u tome što sadrže PRIRODNI BAKTERIOSAT na biljnoj bazi, koji se bori protiv razvoja bakterija, kvasca i buđi, a samim tim čuva integritet formule.

Ovaj bakteriostat ima širok spektar antibakterijskog dejstva (Gram + i Gram -), protiv Pseudomonas aeruginosa i drugih mikroorganizama. Dodatna ispitivanja vršena su na različitim vrstama mikoorganizama kako bi se testirala efikasnost.

Intenzivna regeneracija specijalno je namenjena zrelim, devitalizovanim kožama, a FRESH CAVIAR profesionalni tretman koristi sve kvalitete kavijara u borbi protiv prevremenog starenja. Tretman je VISOKO HRANLJIV i sa REGENERATIVNIM POTENCIJALOM i pomaže stimulaciju  ćelijskog metabolizma u dubini, pružajući esencijalne nutritijente za mladalački izgled kože. Profesionalni ekstrakt svežeg kavijara predstavlja apsolutno savršenstvo. Za sve žene koje traže samo najbolje, od esencijalnog je značaja u ANTI AGE paketu tretmana.

Kako bi se dodatno očuvala efikasnost aktivnih sastojaka, potrebno je izbegavati izlaganje toploti. Nakon otvaranja, proizvode je poželjno čuvati u frižideru (+4C) i ukoliko je moguće upotrebite što pre. Na ovaj način prevenira se proliferacija bakterija i mikroorganizama.

Aktivni sastojak:

Caviar – je retka i vrlo dragocena supstanca bogata hranljivim materijama nazvanim VITELLUS (od latinske reči „vita“, što znači život), neophodnih za razvoj i organizaciju vitalnih struktura. Vitellus umnogome  čine fosfolipidi i fosfoproteini (esencijalne komponente membrana svih ćelija i organa). Većina proteina potiče od prekursora vitellogenin-a. Proteini se razlažu na peptide i aminokiseline i kao takvi se koriste za sintezu proteina unutar jajašca. Sveže ćelije kavijara pružaju proteinski nutritivni koktel bogat peptidima i esencijalnim amino kiselinama. Amino kiseline su elementi koji sačinjavaju proteine i zbog toga predstavljaju krajnje „graditelje“  svih ćelija u telu. Postoji 20 amino kiselina u organizmu. Određene amino kiseline  kao što su izoleucin, leucin, lizin, metionin, fenilalanin, treonin, triptofan i valin ne mogu se sintetisati u organizmu i moraju se obezbediti iz spoljnih izvora. Zato ih nazivaju „esencijalnim“. U zavisnosti od potreba,  ćelije kože koriste sve metaboličke prekursore sadržane u kavijaru.

Proizvodi za kućnu negu