Originalnost ovog tretmana oslanja se na dve različite upotrebe soli: piling pomoću OSMO THERMY EXFOLIANT tretmana koji je praćen termalnom maskom za telo sa OSMO THERMY CELLULIT, DRANAGE and ENERGY tretmanima. Osmoza obezbeđuje jonsku razmenu koja omogućava telu da napuni nivo minerala u skladu sa svojim specifičnim potrebama.

  • OSMO–THERMY  EXFOLIANT je ERICSON LABORATOIRE piling tela sa prirodnim solima. Sadrži i finu Guernade morsku so. Pored toga što su prirodno bogati mineralima, ovi kristali soli koji su manji od 1mm, izuzetno su nežni na koži. Tretman je obogaćen i oligo solima, koje su u obliku oligo praha sa još finijom teksturom. Pomešan sa uljem za masažu prah se topi na koži i kao blagi piling pomaže obnovu minerala bez iritacija. Duboko čisti i izbacuje toksine iz kože koja postaje mekša i svilenkastija. Smanjuje zadržavanje vode u tkivima kože i na taj način predstavlja alternativu za tretman mršavljenja. Ne treba ga nanositi na oštećenu kožu, kao ni odmah posle depilacije. Savršen spa tretman za opuštanje tela.
  • OSMO–THERMY BODY  WRAP: Testirana u pilot Institutu ERICSON  LABORATOIRE, Guernade so pokazala se kao veoma efikasna kada se koristi kao maska za telo. U kombinaciji sa termo-ćebetom i tri pakovanja OSMO-THERMY CELLULITE, DRAINAGE i ENERGY, izaziva intenzivno znojenje i samim tim značajno čisti tkivo kože, pomaže u borbi protiv celulita i usporene cirkulacije.
  • OSMO-THERMY CELLULITEje remineralizirajući tretman koji ima dejstvo na butine i stomak. Daje efekte mršavljenja i pročišćavanja, pomaže eliminaciju toksina. Stimuliše ćelijsku razmenu. Ananas u prahu smanjuje zadržavanje vode i daje anti-celulit efekat.
  • OSMO-THERMY  DRAINAGE je remineralizirajući tretman za telo koji obezbeđuje drenažu i oslobađa osećaja „teških nogu“. Eliminiše toksine i stimuliše ćelijsku razmenu. Latice zove pospešuju mikrocirkulaciju.
  • OSMO-THERMY ENERGY tonira i učvršćuje opuštene i umorne regije, posebno grudi, leđa i ruke. Eliminiše tosksine. Prah cimeta stimuliše umorno tkivo, a latice različka imaju antioksidantsko dejstvo.

Aktivni sastojci:

  • Guerande Salt  baš kao što se vina rezlikuju od regije do regije tako i kvalitet soli varira u zavisnisti od prirodnih parametara. Mesto Guerande na idealnoj lokaciji između kopna i mora, na obali Atlantika, vekovima je bilo sinonim za so u regionu pod nazivom „belo zlato“. Metod prikupljanja određuje kristalizaciju soli i njen sadržaj minerala.
  • Powdered flower or fruit extracts – cvetni prah ili voćni ekstrakti poseduju svojstva koja pomažu mršavljenje, drenažu ili toniranje. Ovi sastojci u praškastom obliku deluju dubinski na području njihove primene. Flower petals (cornflower, calendula and elder flower) – cvetne latice komplementarnih boja i svojstava sa stimulativnim dejstvom.
“SPA” tretman kod kuće