ERICSON LABORATOIRE koja uvek traži optimalne performanse, sada rešava problem celulita svojim novim SLIM&LIFT tretmanom ali na vrlo originalan način. Kao rezultat najnovijih naučnih otkrića, nova terapijski aktivna supstanca sada omogućava preusmeravanje adipocita iz svoje prirodne funkcije, proizvodnje masti, da naprave novu formu odnosno kolagen.

Sada kolagen omogućava formiranje novih vlakana koja su neophodna za rekonstrukciju tkiva. I to je ono što ovaj tretman čini zadivljujućim. Glavni cilj nije samo eliminacija masti, nego  njihovo preusmeravanja da steknu veću čvrstinu. To je „adipo-reverse“ efekat.

Proizvodnja celulita ima štetne posledice na tkivo kože: vlakna kože se rastežu i formiraju strije, što dovodi do oštećenja krvnih sudova i do pojave kapilara na površini kože. I upravo SLIM&LIFT tretman deluje višenamenski: daje „slim“ efekat i poboljšava izgled „pomorandžine kore“, „lift“ efekat i obnavljajući efekat na strije i kapilare.

Aktivni sastojci:

  • CORALLINE, apsolutno zapanjujući morski sastojak; CORALLINE CONCENTRATE, ekstrakt dobijen od crvene alge bogat kalcijumom koji sprečava diferencijaciju adipocita. Kalcijum sprečava pre-adopocite da se pretvore u zrele adipocite, a samim tim i pretvaranje lipida u trigliceride i njihovo skladištenje u masnim ćelijama. S druge strane, pre-adipociti imaju dovoljno vremena da sintetišu kolagen. Na ovaj način adipogeneza i lipogeneza sprečene su a povećala se sinteza kolagena. I to je „adipo-reverse“ efekat koji proizvodi CORALLINE CONCENTRATE: manje skladišti masti, više sintetiše kolagen. Smanjena je pojava „pomorandžine kore“ a povećana je čvrstina i elastičnost kože.
Proizvodi za kućnu negu
Aktivna krema za mršavljenje sa kalcijumom
Serum sa dvostrukim dejstvom