Profesor Ericson, švedski lekar, biolog i istraživač, radio je kao hirurg specijalizovan za opekotine. Kada je upoznao svoju ženu, profesionalnog kozmetičara, javila se ideja da spoje svoja naučna znanja. Rezultati su nadmašili njihova očekivanja i 1962. godine osnovan je prvi Ericson Beauty Treatment Centar u Parizu. Bio je to početak brenda ERICSON LABORATOIRE.

Profesor ERICSON je među prvim naučnicima korstio poznatu visoko-standardizovanu Cellulotherapiju u tretmanima kože. Ovaj klinički metod švajcarskog porekla sastoji se u korišćenju aktivnosti ćelijskih ekstrakata. U skladu sa ovim kliničkim pristupom, ERICSON LABORATOIRE koncept tretiranja lepote tradicionalno integriše najnovija naučna dostignuća čim se pojave na tržištu.

Danas, brend ERICSON LABORATOIRE lider je na tržištu profesionalne kozmetike. Prisutan je u više od 70 zemalja širom sveta u kozmetičkim salonima, klinikama, spa centrima i hotelima. Ovaj estetsko-terapijski koncept zasnovan je na inovativnim i naučnim dostignućima u kozmetologiji i estetskoj medicini, na MULTI THERAPY konceptu medicinske nege kože lica i tela. Proizvodi ERICON LABORATOIRE nastaju u 8 francuskih laboratorija u specijalizovanim istraživačkim stanicama. Sporazumom potpisanim sa laboratorijom za međunarodnu ekspertizu, formule ERICSON LABORATOIRE permanentno se proveravaju kako bi se osigurala efikasnost i neškodljivost, koju garantuje “Sertifikat o bezbednosti”.

SASTAV

Aktivni sastojci koji se koriste visoke su tehnologije: zamrznuti ćelijski ekstrakti, bio-tehnološki enzimi, lipozomi treće generacije, visoko polimerizovana DNK, tiomulin, energija bustera GP4G, fito-hormoni za rebalans sadržaja vlage ili sebuma, sastojci protiv bora, proteini koji blokiraju lipide. Ovi delotvorni molekuli manifestuju zadivljujuću inovativnost u ERICSON LABORATOIRE proizvodima za negu kože lica i tela. Na osnovu težnje ka brzom i efikasnom delovanju, ovaj ne-hirurški koncept namenjen je ženama koje žele potpunu negu sa vidljivim i dugotrajnim rezultatima, bez pribegavanja medicinskoj proceduri bilo koje vrste. Pored profesionalnih tretmana, ERICSON LABORATOIRE nudi i proizvode za kućnu negu.

TRETMANI