ERICSON LABORATOIRE osmislia je efikasan tretman u borbi protiv tvrdokornog, fibroznog celulita kod žena u zrelijim godinama. Tretman je namenjen ženama koje žele da vode računa o sebi na sveobuvatniji način, pokrivajući različite probleme sa kojima se suočavaju u određenoj dobi.

 

X50 BODY MATRIX nudi kompletan i efikasan profesionalni tretman koji grupiše pet dejstava:

  1. DUBINSKO I CILJANO MRŠAVLJENJE: Vremenom celulit počinje da se pojavljuje i povrh svega postaje tvrdokorniji. Tretiranje ovakvog celulita zahteva precizniji tretman u dubljim slojevima. Nova tehnologija “inteligentnih preciznih kapsula” ili ITD (Intelligent Targeting Device) pruža snažnije delovanje na adipozne ćelijske receptore.
  2. REGULACIJA HORMONA: S godinama, masnoće efikasno sagorevaju na prirodan način. Ovaj fenomen najizraženiji je prilikom promena u  hormonskom sisitemu koje se vremenom pojavljuju. Upravo zato, potrebno je regulisati hormonski balans.
  3. OTKLANJANJE SINDROMA TEŠKIH I OTEČENIH NOGU: Cirkulacija se vremenom usporava, a  limfna retencija se pojavljuje u vidu oticanja i edema. Ovaj osećaj vrlo je zamarajući pa je potrebno opustiti i smanjiti preosetljivost određenih delova.
  4. MRŠAVLJENJE U KRITIČNOM DELU OKO STRUKA: Koja se žena preko četrdesete godine nije žalila da mora da menja garderobu zbog nekoliko centimentara koji su se nataložili na struku, zbog naglog gojenja u stomačnom predelu? Ove “naslage” u predelu stomaka čine da izgledamo starije. Zato je ERICSON LABORATOIRE osmislila tretman namenjen “abdominalnom” mršavljenju.
  5. IZBELJIVANJE KOŽE: Proizvodnja melanina se s godinama progresivno pogoršava, pa se mogu pojaviti staračke fleke. Ova pojava je individualna, kod nekih žena izraženija, kod nekih ne. Potrebno je voditi računa o prevenciji stvaranja istih.

Aktivni sastojci:

  • X50 BODY MATRIX kao sastojak najnovije slimming tehnologije, sposoban je da u originalnom obliku deluje direktno na masne ćelije zahvaljujući dvojnom sistemu kapsula: Intelligent Device Targeting, ITD tehnologija. Dvojni inkapsulacioni sistem upotrebljava se u medicini za postepeno oslobađanje lekovitih supstanci u specifičnim ćelijama.
  • Wild Jam – kontrolisano delovanje na hormone. Ulaskom u  četrdesete, sve je teže kontrolisati telesnu težinu. Za to su najviše odgovorni hormoni. Hormoni imaju moć da utiču na distribuciju masti u telu. Težina koja se povećava sa godinama prouzrokovana je fiziološkim procesom koji uključuje kaskade hormonalnih i fizioloških promena. Starenje, slaba ishrana, nedostatak aktivnosti i stres ozbiljno ometaju hormonalnu ravnotežu, koja kao prvu posledicu ima povećanje telesne masti. Znamo da je starenje povezano sa smanjenjem sinteze proteina, smanjenom telesnom masom, a povećanom masnoćom i cirkulišućim lipidima. Deficit DHEA pojavljuje se pre ili kasnije u odraslom dobu. Zapravo, DHEA je jedina laboratorijska supstanca koja može prouzrokovatirastvaranje masti, pre nego što je sposobna da omogući smanjenje telesne mase, i u mišićnim tkivima i tečnostima. DHEA prouzrokuje razvoj mišićne mase, dok se kalorije konvertuju u energiju, pre nego se uskladište kao mast. Dodatno deluje u suzbijanju apetita. Kako bi se masno tkivo redukovalo i ostalo takvo duži period, ravnoteža hormona moa biti održavana zamenama za DHEA.
  • Pheoslim – kod žena u zrelim godinama postoji povećanje abdominalne lipogeneze i smanjenje butne masti. Kako bi se rešio ovaj problem, istraživački tim ERICSON LABORATOIRE pronašao je vrednog saveznika u PHEOSLIMU koji se bori protiv skladištenja masti u adiopocitima u predelu stomaka. PHEOSLIM ekstrakt je laminarnih braon algi Phyllacantha fibrosa koja ima snažno lipolitičko dejstvo. Takođe, ubrzava lipolizu u masnim ćelijama u zrelim godinama.
  • Glina+mentol – otklanjanje sindroma teških nogu. Moć gline u kombinaciji sa esencijalnim uljima: MOĆ APSORPCIJE: primarno u direktnom kontaktu sa kožom. Glina ima slojevitu strukturu što joj daje osobinu plastičnosti i efikasnu reapsorpciju lokalizovanog edema, povlačeći vodu i tokisne iz tela. VEZUJUĆE DEJSTVO: struktura gline dozvoljava da se lako vezuje sa različitim nečistoćama i toksinima, kako bi ih eliminisala. MOĆ REMINERALIZACIJE: glina je bogata silicijumom i esencijalnim mineralima, uključujući gvožđe, magnezijum, kalcijum i kalijum. Time se na prirodan način pružaju važni minerali. Silicijum, naročito u visokim koncentracijama, od esencijalnog je značaja za sva tkiva, krvne sudove. Uključen je u sve regenerativne procese i aktivira ih. MOĆ MRŠAVLJENJA: glina je značajna u mršavljenju, naročito zbog silicijuma. On obnavlja vezivna tkiva a naročito se bori protiv pomorandžine kore, fibroze i skleroze u masnom tkivu. Silicijum ima prednost u depolarizaciji vlakana i reorganizaciji kolagena. Skleroza brzo nestaje, krvna i limfna cirkulacija se obnavljaju. Glina dodatno apsorbuje međućelijsku tečnost i pomoću osmoze uklanja edem koji je posledica celulita. UMIRUJUĆE DEJSTVO: glina umiruje upaljena tkiva. Stimulišući regeneraciju tkiva, minerali u glini imaju zaceljujuće dejstvo.
  • Lumiskin – izbeljujuće dejstvo.
Proizvodi za kućnu negu