Derma Sun

Preparati za sunčanje

DERMA SUN tretman predstavlja napredne proizvode koji pružaju visoku zaštitu od UVA i UVB zračenja i efikasno neutrališu zrake sunca na površini kože. Dva inovativna sastojka ove linije proizvoda su THALITAN i VENUCEANE.

 • Thalitan omogućava podsticanje melanogeneze tj. stvaranje melanina i na taj način štiti kožu od štetnog uticaja sunca.

Venuceane je molekul nastao od mikroorganizma iz dubine okeana koji živi blizu podvodnih vulkana i sposoban je da izdrži temperaturu iznad 70C. Ovaj molekul omogućava prenos svoje neverovatne mogućnosti adaptacije i samozaštite na nivo kože i podstaknut uticajem toplote poboljšava odbrambeni sistem kože tokom izlaganja suncu.

spotlight dermasun

 

 • E887 SUN CARE CREAM SPF 30 (zaštitna krema za lice i dekolte)
  E887 SUN CARE CREAM SPF 30 (zaštitna krema za lice i dekolte)

  Formulisana da prkosi najekstremnijim uslovima, ova krema je posebno pogodna za planinske sportove, tropsko sunce ili jednostavno, za vrlo osetljivu kožu. Odlična u borbi protiv slobodnih radikala i ćelijske oksidacije. Hidrantna i umirujuća pruža kompletnu zaštitu od štetnog uticaja sunca i obezbeđuje prirodni preplanuli ten velikom brzinom.

 • E888 SUN CARE CREAM SPF 50 (krema za osetljive delove: oči, nos, čelo)
  E888 SUN CARE CREAM SPF 50 (krema za osetljive delove: oči, nos, čelo)

  Ova krema namenjena je veoma osetljivoj i reaktivnoj koži. Bogata aloe verom i kamilicom obnavlja epiderm i deluje umirujuće. Sadrži vitamin E i efikasna je u borbi protiv slobodnih radikala i ćelijske oksidacije. Ubrzava potamnjivanje i pruža kompletnu anti ejdžing zaštitu.

 • E889 SUN CARE FLUID SPF 30 (emulzija za lice i telo)
  E889 SUN CARE FLUID SPF 30 (emulzija za lice i telo)

  Fluid obezbeđuje visoku zaštitu i bori se brotiv starenja kože tokom izlaganja suncu. Obogaćen ekstraktom smokve i aloe-vere istovremeno hidrira i regeneriše kožu. Njegova hranljiva tekstura sprečava isušivanje i ljuštenje kože.

Ovaj websajt koristi kukije (cookies). Koristimo kukije kako bismo vam omogućili neometano i lako korišćenje. Daljom upotrebom ovog sajta, pristajete na upotrebu kukija.
Politika privatnosti OK