Lipo Stress

TRETMAN ZA MRŠAVLJENJE

(neuro-celulit)

Stres je nesumnjivo bolest današnjice, i to u velikoj meri utiče na naše ponašanje i metabolizam, izazivajući neprijatne reakcije na koži: hipersenzitivnost kože, ponekad čak i blokadu nerava, visok krvni pritisak što dovodi do skladištenja masti.

Još jedan važan faktor koji doprinosi razvoju celulita je poremećaj nervne regulacije potkožnog masnog tkiva, sto dovodi do promene u limfnoj cirkulaciji i cirkulaciji krvi, a zatim do nastanka „pomorandžine kore“. Neuro-kozmetika jedna je od najnovijih naučnih tehnologija. Ona se zasniva na otkrivanju interakcije nervnog sistema i kože putem neurotransmitera, ključnih molekula koji regulišu poruke poslate iz mozga. Ona je savršen partner za neuro-estetske tehnike, akupresuru i akupunkturu, što dovodi do povećanja endorfina.

i07a3

LIPO-STRES je nova generacija tretmana za mršavljenje sa dvostrukim dejstvom na neurotransmitere na površini i dubini kože.

  1. U gornjim slojevima kože: deluje na proizvodnju beta-endorfina, važnog anti-stres neurotransmitera koji ublažava napetost i bolju eliminaciju masti;
  2. U dubljim slojevima kože: utiče na moćno neuro-zaštitno delovanje koje omogućava bolju inervaciju masnog tkiva. Oslobađajući endorfin, LIPO-STRES kombinuje efekte relax masaže i tretmana za mršavljenje.

Aktivni sastojci: 

  • Betaphroline,novi patentirani neurokozmetički sastojak biljnog porekla sposoban da stimuliše oslobađanje β-endorfina od strane keratinocita. Vezivanje ovih beta-endorfina na određene receptore nervnih ćelija na koži, neutrališe štetne bolne stimuluse i stvara osećaj blagostanja. Dokazano je da Betaphroline stimuliše mehanizam lipolize, odgovoran za smanjenje skladištenja triglicerida sadržanih u adipocitima.
  • Glutrapeptide-NGF and Neurolipolysis, istraživačke laboratorije identifikovale su i kreirale novi neuro-zaštitni aktivni sastojak Glutrapeptide dobijen biotehnologijom. On aktivira inervacije masnog tkiva i podstiče lipolizu delujući na dužini nervnih vlakana.

Proizvodi za kućnu negu

lipostress retail

  • E881 NEURO-CELLULITE TREATMENT(destres emulzija+serum+masažer)
    E881 NEURO-CELLULITE TREATMENT(destres emulzija+serum+masažer)

    Stimuliše anti-stres receptore oslobađanjem beta-endorfina, ublažava napetost i opušta zakrčena tkiva.  Takođe, ovaj tretman štiti vene, redukuje pojavu proširenih kapilara. Beli čaj kao jedan od sastojaka ima antioksidantsko i antiupalno dejstvo. 

Ovaj websajt koristi kukije (cookies). Koristimo kukije kako bismo vam omogućili neometano i lako korišćenje. Daljom upotrebom ovog sajta, pristajete na upotrebu kukija.
Politika privatnosti OK