D Cosmetics Seminar, Hyatt Regency Belgrade, 11-2021

Kristalna dvorana hotela Hyatt Regency Belgrade

Godišnji D Cosmetics seminar

1. Novembra 2021. u Kristalnoj dvorani beogradskog hotela Hyatt Regency Belgrade je održan 19 po redu godišnji seminar na temu noviteta na tržištu kozmetike. Veliko prisustvo i interesovanje, kako na samom događaju, tako i putem online prenosa seminara, dalo nam je dodatnu snagu da u budućnosti radimo još bolje, kvalitetnije i profesionalnije. Format događaja je, usled velikog broja noviteta, i zbog trenutne epidemiološke situacije bio nešto drugačiji nego ranije. Seminar smo direktno prenosili preko Zoom platforme, kako bi gostima koji nisu mogli da prisustvuju preneli vesti i novitete.

I ove godine nam je glavna tema bila Ericson Laboratoire sa svojim novim FUNDAMENTALS i PUR OXYGENE linijama.

Iskoristili smo malo vremena da predstavimo novosti  kod Academie Scientifique de Beaute i nedavne promene brenda Juliette Armand.

Najveću pažnju ipak je privuklo predstavljanje novog brenda kozmetičkih microcurrent uređaja 7E MioLift, gde su gosti imali prilike da saznaju zašto je 7E toliko poseban, šta je to PRAVA MIKROSTRUJA, kao i koje to prednosti profesionalci dobijaju upotrebom 7E MioLift aparata.

Tokom praktičnog dela nismo radili prezentaciju, već smo zamolili našu koleginicu i saradnika, Snežanu Šaponju da prenese sopstvena iskustva u upotrebi 7E MioLift aparata u svom salonu. Kratkom prezentacijom uređaja i praktičnim prikazom tretmana pokazali smo fantastične rezultate i primenu 7E MyoLift aparata u primeni u salonima i klinikama. Interesovanje publike je pokazalo da smo se odlučili za pravi proizvod, i da našim kupcima možemo da obezbedimo zaista korak ispred u profesionalnim tretmanima.

Seminaru je prisustvovalo preko 200 gostiju iz celog regiona. Ovo je za nas potvrda da idemo u pravom smeru i da radimo na pravi način. Takođe osećamo odgovornost da opravdamo poverenje ovako velikog broja partnera i klijenata tako što ćemo nastaviti profesionalno, odgovorno i kvalitetno da pružamo podršku i uvek budemo prvi na tržištu kvalitetom, novitetima i vrhunskom uslugom. Još čvršće verujemo u naš moto: “Kvalitet, bez konkurencije!”

Na kraju skupa, bilo je vremena i da se družimo i razmenimo iskustva sa našim dragim gositma.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
Share
Tagged in

© D Cosmetics