Vitamin Energy Seminar

U ponedeljak, 1. Oktobra 2018. godine, u hotelu Radisson Collection Old Mill Belgrade smo održali, sada već tradicionalni, Ericson Laboratoire seminar. Glavna tema seminara je bio novi tretman Vitamin Energy, tretman sa dvostrukim dejstvom multivitamina i biljnog taurina, za revitalizaciju.

Prezentaciju i obuku je držao internacionalni trener Ericson Laboratoire, Valerie Ramez iz Francuske. Tokom više od 3 sata druženja, naši gosti su imalli prilike da čuju o novitetima koje kompanija D Cosmetics uvodi u svoj program, kao i da nauče sve o najnovijem Vitamin Energy tretmanu, njegovoj primeni i efektima. Tokom praktičnog dela obuke, gosti su takođe imalli prilike da vide kako se pravilno primenjuje novi tretman lica, kao i rezultate i efekte koje daje. U prelepom ambijentu beogradskog hotela Radisson Collection Old Mill, druženje se nastavilo i nakon seminara, u lobiju i bašti hotela, gde smo se družili i razmenjivali iskustva.

Puna sala, veliki broj gostiju, nasmejana lica i pohvale koje smo dobili govore nam da idemo u dobrom smeru. Insistiranjem na kvalitetu iznad svega, visokim nivoom profesionalizma naših trenera i brend menadžera, ali i ljudskim pristupom u komunikaciji sa našim klijentima, kompanija D Cosmetics se uspešno pozicionira kao partner od poverenja kozmetičarima, salonima lepote i SPA centrima sa kojima sarađujemo. Naše obećanje je da ćemo uvek biti pristojni, profesionalni i pružati visok kvalitet i kompletnu uslugu našim klijentima, ali i da ćemo širiti naš portfolio proizvoda i usluga, kako bi smo Vam uvek pružili samo najbolje.

Ovo je takođe i prilika da se zahvalimo svim gostima što su ulepšali ovaj 1. oktobar.

Ovaj websajt koristi kukije (cookies). Koristimo kukije kako bismo vam omogućili neometano i lako korišćenje. Daljom upotrebom ovog sajta, pristajete na upotrebu kukija.
Politika privatnosti OK