Tretmani lica

Feminity

Fito estrogen i matične ćelije

Dermo-kozmetički program nagrađen Nobelovom nagradom 2007. godine u oblastimedicine za rad sa matičnim ćelijama

Kao rezultat unakrsnih istraživanja kozmetičkih preparata, koji sadrže hormone, i ćelijske biologije FEMINITY je najnoviji izazov visokih performansi ERICSON LABORATOIRE metodologije.

Slim Face Lift

TRETMAN ZA TOPLJENJE MASNIH NASLAGA NA LICU I LIFTING

SLIM-FACE-LIFT tretman namenjen je ženama i muškarcima koji žele efikasne rezultate u borbi sa znakovima starenja, ali bez invazivnih i intenzivnih hirurških tretmana, sa željom da se dobiju što prirodniji rezultati. Stoga predstavljamo unapređenu tehniku za tretiranje masnih naslaga u donjem delu lica, opuštene kože lica i efekta „duple brade“.

Perfection

Dubinska depigmentacija

Naša koža nema uvek jasan i svetao ten kakav bismo želeli i on ponekad može da bude neujednačen. Pigmentacija je rezultat sinteze i distribucije pigmenta melanina u koži, folikulu dlake ili očima. Boju kože uslovljava broj melanocita, njihova sposobnost da transportuju melanin do površine keranocita kao i veličina melanozoma koji sadrže zrnca melanina.

Genxskin

Kozmeto-genetski tretman

Naša koža genetski je predodređena da starenjem sve brže propada. Ovaj proces je veoma individualan i ne postoje dva čoveka koja stare na isti način. Naravno proces varira u zavisnosti od porekla, a jedan od najvažnijih faktora starenja su geni. Geni utiču na nas i prate naše formiranje kroz život. ERICSON LABORATOIRE predstavlja najnoviji metod sa visokim performansama GENXSKIN koji štiti kožu i stimuliše njene vitalne funkcije.

Enzymacid

Eksfoliacija i regeneracija

Sve je intenzivnija saradnja kozmetologije i dermatologije a razvoj kozmetičkih tretmana inspirisan je uticajem estetske medicine. Eksfolijacija (uklanjanje izumrlih ćelija kože) je piling tretman koji se koristi u dermatologiji ili kod medicinskih tretmana lica za uklanjanje nesavršenosti i brže obnavljanje ćelija kože.

Fresh Caviar

Tretman svežim ćelijama kavijara

hi-tech dermo-cooling organska nega kože

Naše laboratorije osmislile su formulu koja je kompatibilna i sa najosetljivijim tipom kože, a pruža maskimalnu toleranciju. Specifičnost FRESH CAVIAR linije proizvoda je u tome što sadrže PRIRODNI BAKTERIOSAT na biljnoj bazi, koji se bori protiv razvoja bakterija, kvasca i buđi, a samim tim čuva integritet formule.

Biopure

Terapija kiseonikom

Kiseonik je neophodan za život. Konstantno snabdevanje kiseonikom od suštinskog je značaja za ćelije kože da proizvode energiju neophodnu za svoje metaboličke potrebe i na taj način obezbede vitalnost kože. U protivnom, ćelije kože brže se umaraju i postaju podložnije stanju koje je poznato kao „hipoksijski stres“.

Skinjexion

Tretman za redukovanje bora

Da li su hiruške injekcije jedini oblik tretiranja bora? Medicinsko-kozmetičke injekcije pronašle su široku primenu u celom svetu, pružajući odgovore na sve potrebe modernih žena, nudeći brza rešenja za sva oštećenja koja se vremenom pojavljuju na licu.

Acti Biotic

Tretman za masnu i kožu sklonu aknama

Problem masne kože podrazumeva mnogo različitih aspekata. Najjednostavniji uzroci su: višak šminke na loše očišćenoj koži, zapušene pore koje dovode do stvaranja mitesera, sjajna koža koja više podleže seboreji i zahteva balansiranje i matiranje. Sve su to uobičajeni slučajevi koji se lako rešavaju odgovarajućim proizvodima za negu kože.

Hydra Clinic

Dubinska hidratacija

Intenzivni hidro-nutritivni tretman

Voda, vitalna komponenta svih živih organizama, suštinska je komponenta kože. Koža, koja deluje kao veza između unutrašnjosti tela i spoljašnjeg okruženja, ne može da preživi bez vode.

Ovaj websajt koristi kukije (cookies). Koristimo kukije kako bismo vam omogućili neometano i lako korišćenje. Daljom upotrebom ovog sajta, pristajete na upotrebu kukija.