Tretmani lica

Feminity

Fito estrogen i matične ćelije

Dermo-kozmetički program nagrađen Nobelovom nagradom 2007. godine u oblastimedicine za rad sa matičnim ćelijama

Kao rezultat unakrsnih istraživanja kozmetičkih preparata, koji sadrže hormone, i ćelijske biologije FEMINITY je najnoviji izazov visokih performansi ERICSON LABORATOIRE metodologije.

Slim Face Lift

TRETMAN ZA TOPLJENJE MASNIH NASLAGA NA LICU I LIFTING

SLIM-FACE-LIFT tretman namenjen je ženama i muškarcima koji žele efikasne rezultate u borbi sa znakovima starenja, ali bez invazivnih i intenzivnih hirurških tretmana, sa željom da se dobiju što prirodniji rezultati. Stoga predstavljamo unapređenu tehniku za tretiranje masnih naslaga u donjem delu lica, opuštene kože lica i efekta „duple brade“.

Fresh Caviar

Tretman svežim ćelijama kavijara

hi-tech dermo-cooling organska nega kože

Naše laboratorije osmislile su formulu koja je kompatibilna i sa najosetljivijim tipom kože, a pruža maskimalnu toleranciju. Specifičnost FRESH CAVIAR linije proizvoda je u tome što sadrže PRIRODNI BAKTERIOSAT na biljnoj bazi, koji se bori protiv razvoja bakterija, kvasca i buđi, a samim tim čuva integritet formule.

Genxskin

Kozmeto-genetski tretman

Naša koža genetski je predodređena da starenjem sve brže propada. Ovaj proces je veoma individualan i ne postoje dva čoveka koja stare na isti način. Naravno proces varira u zavisnosti od porekla, a jedan od najvažnijih faktora starenja su geni. Geni utiču na nas i prate naše formiranje kroz život. ERICSON LABORATOIRE predstavlja najnoviji metod sa visokim performansama GENXSKIN koji štiti kožu i stimuliše njene vitalne funkcije.

Perfection

Dubinska depigmentacija

Naša koža nema uvek jasan i svetao ten kakav bismo želeli i on ponekad može da bude neujednačen. Pigmentacija je rezultat sinteze i distribucije pigmenta melanina u koži, folikulu dlake ili očima. Boju kože uslovljava broj melanocita, njihova sposobnost da transportuju melanin do površine keranocita kao i veličina melanozoma koji sadrže zrnca melanina.

Enzymacid

Eksfoliacija i regeneracija

Sve je intenzivnija saradnja kozmetologije i dermatologije a razvoj kozmetičkih tretmana inspirisan je uticajem estetske medicine. Eksfolijacija (uklanjanje izumrlih ćelija kože) je piling tretman koji se koristi u dermatologiji ili kod medicinskih tretmana lica za uklanjanje nesavršenosti i brže obnavljanje ćelija kože.

Biopure

Terapija kiseonikom

Kiseonik je neophodan za život. Konstantno snabdevanje kiseonikom od suštinskog je značaja za ćelije kože da proizvode energiju neophodnu za svoje metaboličke potrebe i na taj način obezbede vitalnost kože. U protivnom, ćelije kože brže se umaraju i postaju podložnije stanju koje je poznato kao „hipoksijski stres“.

Skinjexion

Tretman za redukovanje bora

Da li su hiruške injekcije jedini oblik tretiranja bora? Medicinsko-kozmetičke injekcije pronašle su široku primenu u celom svetu, pružajući odgovore na sve potrebe modernih žena, nudeći brza rešenja za sva oštećenja koja se vremenom pojavljuju na licu.

Acti Biotic

Tretman za masnu i kožu sklonu aknama

Problem masne kože podrazumeva mnogo različitih aspekata. Najjednostavniji uzroci su: višak šminke na loše očišćenoj koži, zapušene pore koje dovode do stvaranja mitesera, sjajna koža koja više podleže seboreji i zahteva balansiranje i matiranje. Sve su to uobičajeni slučajevi koji se lako rešavaju odgovarajućim proizvodima za negu kože.

Hydra Clinic

Dubinska hidratacija

Intenzivni hidro-nutritivni tretman

Voda, vitalna komponenta svih živih organizama, suštinska je komponenta kože. Koža, koja deluje kao veza između unutrašnjosti tela i spoljašnjeg okruženja, ne može da preživi bez vode.

Ovaj websajt koristi kukije (cookies). Koristimo kukije kako bismo vam omogućili neometano i lako korišćenje. Daljom upotrebom ovog sajta, pristajete na upotrebu kukija.