Manucare

Nega ruku

Ruke su simbol lepote i harmonije. Svakodnevno su u kontaktu sa nekoliko agresivnih faktora: voda, sapun, UV zračenje... Da bi izgledale zdravo i lepo neophodna im je redovna nega. Koža na rukama je tanka i osetljiva zbog čega lako gubi svežinu i lepotu. Posebna zaštita potrebna im je u svako doba godine, posebno kada su izložene hladnoći i vetru.

GenetixSlim

Tretman protiv nasledne gojaznosti

Kada je u pitanju mršavljenje, da li smo svi isti?

Inovativne tehnike istraživanja pokušavaju da objasne vezu između gojaznosti, ishrane i genetskog faktora. Dok se gojaznost pojavljuje u stresnim razmerama, otvorili smo debatu o njenom poreklu. Da li zavisi od hrane koju unesemo ili od naših gena?

Body physio

BODY PHYSIO tretman rezultat je naučne ekspertize ERICSON LABORATOIRE, zasnovane na širokom znanju i razumevanju različith fizioloških problema koji menjaju lepotu tela i kvaliteta kože: celulit, opuštena koža, strije, problemi sa cirkulacijom, suvoća kože.

Enzymacid body

Piling tretman

Sve je intenzivnija saradnja kozmetologije i dermatologije a razvoj kozmetičkih tretmana inspirisan je uticajem estetske medicine. Eksfolijacija (uklanjanje izumrlih ćelija kože) je piling tretman koji se koristi u dermatologiji ili kod medicinskih tretmana lica za uklanjanje nesavršenosti i brže obnavljanje ćelija kože.

Pedicare

Enzimski piling stopala

Stopalima se često posvećuje najmanja pažnja, iako su ona ta koja trpe teret naših svakodnevnih aktivnosti. Iz tih razloga veoma je bitno da budu zdrava, lepa i dobro negovana. Osnovna nega stopala utiče i na zdravlje celog tela a trebalo bi je primenjivati redovno tokom godine.

Slim & Lift

Tretman za mršavljenje i zatezanje

ERICSON LABORATOIRE koja uvek traži optimalne performanse, sada rešava problem celulita svojim novim SLIM&LIFT tretmanom ali na vrlo originalan način. Kao rezultat najnovijih naučnih otkrića, nova terapijski aktivna supstanca sada omogućava preusmeravanje adipocita iz svoje prirodne funkcije, proizvodnje masti, da naprave novu formu odnosno kolagen.

Osmo thermy

"SPA" tretman

Originalnost ovog tretmana oslanja se na dve različite upotrebe soli: piling pomoću OSMO THERMY EXFOLIANT tretmana koji je praćen termalnom maskom za telo sa OSMO THERMY CELLULIT, DRANAGE and ENERGY tretmanima. Osmoza obezbeđuje jonsku razmenu koja omogućava telu da napuni nivo minerala u skladu sa svojim specifičnim potrebama.

X50 Body Matrix

Specifičan anti-aging tretman za žene u zrelom dobu

ERICSON LABORATOIRE osmislia je efikasan tretman u borbi protiv tvrdokornog, fibroznog celulita kod žena u zrelijim godinama. Tretman je namenjen ženama koje žele da vode računa o sebi na sveobuvatniji način, pokrivajući različite probleme sa kojima se suočavaju u određenoj dobi.

Dietetik

DIETETIK CELLULIT CONTROL

Razvoj masnih ćelija pod kontrolom - redukovanje celulita  i borba protiv efekata „brze hrane“

Masne ćelije daju agresivne odgovore na lančanu reakciju stvaranja trans masnih kiselina, koja je okidač za cikličnu neravnotežu adipocita, njihove greške u funkcionisanju, i na kraju abnormalni porast. 

Morpho bust

Tretman za lifting i volumen grudi

ERICON LABORATOIRE otkriva tajnu lepe biste nudeći profesionalni MORPHO BUST tretman. Tretman ima voluminizrajući efekat usled visokih performansi formula koje svoju efikasnost crpe iz originalnih aktivnih sastojaka. Ovo je kompletan tretman za revitalizaciju dekoltea i grudi usmeren na veličinu grudi kao i na strije i mikrokapilare za bolju potporu grudi.

Lipo Drainage 3D

TRETMAN ZA MRŠAVLJENJE I DRENAŽU

Danas je sve više primetan porast gojaznih ljudi izazvan ili slabo kontrolisanim načinom ishrane ili suviše bogatom ishranom kao i smanjenom fizičkom aktivnošću. Stručnjaci širom sveta svesni su zdravstvenih problema koji nastaju zbog prekomerne težine.

Cellulit' VIB

Tretman za sagorevanje masti

Efekat ultrazvuka

ERICSON LABORATOIRE napravila je CELLULIT’ VIB visoko precizan tretman preoblikovanja, koji se bori sa dubinskom masnoćom i izglađuje površinu celulita. Ovo je novi ŠOK TRETMAN sa “ULTRAZVUČNIM EFEKTOM” a njegov nastanak je inspirisan praksom razbijanja masnih ćelija koja se koristi u estetskoj medicini u borbi protiv viška masti i celulita.

Derma Sun

Preparati za sunčanje

DERMA SUN tretman predstavlja napredne proizvode koji pružaju visoku zaštitu od UVA i UVB zračenja i efikasno neutrališu zrake sunca na površini kože. Dva inovativna sastojka ove linije proizvoda su THALITAN i VENUCEANE.

Ovaj websajt koristi kukije (cookies). Koristimo kukije kako bismo vam omogućili neometano i lako korišćenje. Daljom upotrebom ovog sajta, pristajete na upotrebu kukija.