Manucare

Nega ruku

Ruke su simbol lepote i harmonije. Svakodnevno su u kontaktu sa nekoliko agresivnih faktora: voda, sapun, UV zračenje... Da bi izgledale zdravo i lepo neophodna im je redovna nega. Koža na rukama je tanka i osetljiva zbog čega lako gubi svežinu i lepotu. Posebna zaštita potrebna im je u svako doba godine, posebno kada su izložene hladnoći i vetru.

i18a3

U cilju efikasnosti ERICSON LABORATOIRE razvio je MANUCARE tretman koji sadrži tri specifična rešenja za uspešnu negu ruku: hranljivi i regenerišući, hidrantni i tretman za korekciju pigmentacije i prvih znakova starenja ruku.

 

PROIZVODI ZA NEGU

 • E928 CLEAR-ACTIVE (krema protiv fleka)
  E928 CLEAR-ACTIVE (krema protiv fleka)

  Dnevna krema sa trostrukim dejstvom specijalno formulisana za borbu protiv vidljivih znakova starenja ruku. Obogaćena agensima za izbeljivanje pomaže u korigovanju braon pega i sprečava stvaranje novih, štiti od UVA i UVB zračenja. Bogata vitaminom C, uspostavlja ravnotežu pH vrednosti kože i ubrzava zarastanje, pomaže regeneraciji ćelija kože.

 • E929 HYDRO-ACTIVE (hidrantna krema)
  E929 HYDRO-ACTIVE (hidrantna krema)

  Dnevna hidrantna krema protiv isušivanja ruku. Smanjuje gubitak vode iz kože i ima hranljivo i ublažavajuće dejstvo. Uklanja crvenilo i umiruje iritaciju, koža je brzo upija i dobija baršunast sjaj. 

 • E930 NUTRI-ACTIVE (hranljiva krema)
  E930 NUTRI-ACTIVE (hranljiva krema)

  Dnevna hranljiva krema bogate teksture za brz oporavak najviše suvih i oštećenih ruku. Njeni sastojci snabdevaju kožu kiseonikom, deluju protiv zapaljenja kože, leče, hidriraju i deluju umirujuće. Bogata je masnim kiselinama i vitaminima B i E.

Ovaj websajt koristi kukije (cookies). Koristimo kukije kako bismo vam omogućili neometano i lako korišćenje. Daljom upotrebom ovog sajta, pristajete na upotrebu kukija.