Osmo thermy

"SPA" tretman

Originalnost ovog tretmana oslanja se na dve različite upotrebe soli: piling pomoću OSMO THERMY EXFOLIANT tretmana koji je praćen termalnom maskom za telo sa OSMO THERMY CELLULIT, DRANAGE and ENERGY tretmanima. Osmoza obezbeđuje jonsku razmenu koja omogućava telu da napuni nivo minerala u skladu sa svojim specifičnim potrebama.

 • OSMO–THERMY  EXFOLIANT je ERICSON LABORATOIRE piling tela sa prirodnim solima. Sadrži i finu Guernade morsku so. Pored toga što su prirodno bogati mineralima, ovi kristali soli koji su manji od 1mm, izuzetno su nežni na koži. Tretman je obogaćen i oligo solima, koje su u obliku oligo praha sa još finijom teksturom. Pomešan sa uljem za masažu prah se topi na koži i kao blagi piling pomaže obnovu minerala bez iritacija. Duboko čisti i izbacuje toksine iz kože koja postaje mekša i svilenkastija. Smanjuje zadržavanje vode u tkivima kože i na taj način predstavlja alternativu za tretman mršavljenja. Ne treba ga nanositi na oštećenu kožu, kao ni odmah posle depilacije. Savršen spa tretman za opuštanje tela. 
 • OSMO–THERMY BODY  WRAP: Testirana u pilot Institutu ERICSON  LABORATOIRE, Guernade so pokazala se kao veoma efikasna kada se koristi kao maska za telo. U kombinaciji sa termo-ćebetom i tri pakovanja OSMO-THERMY CELLULITE, DRAINAGE i ENERGY, izaziva intenzivno znojenje i samim tim značajno čisti tkivo kože, pomaže u borbi protiv celulita i usporene cirkulacije.
 • OSMO-THERMY CELLULITEje remineralizirajući tretman koji ima dejstvo na butine i stomak. Daje efekte mršavljenja i pročišćavanja, pomaže eliminaciju toksina. Stimuliše ćelijsku razmenu. Ananas u prahu smanjuje zadržavanje vode i daje anti-celulit efekat. 
 • OSMO-THERMY  DRAINAGE je remineralizirajući tretman za telo koji obezbeđuje drenažu i oslobađa osećaja „teških nogu“. Eliminiše toksine i stimuliše ćelijsku razmenu. Latice zove pospešuju mikrocirkulaciju.  
 • OSMO-THERMY ENERGY tonira i učvršćuje opuštene i umorne regije, posebno grudi, leđa i ruke. Eliminiše tosksine. Prah cimeta stimuliše umorno tkivo, a latice različka imaju antioksidantsko dejstvo. 

i05a2

Aktivni sastojci:

 • Guerande Salt - baš kao što se vina rezlikuju od regije do regije tako i kvalitet soli varira u zavisnisti od prirodnih parametara. Mesto Guerande na idealnoj lokaciji između kopna i mora, na obali Atlantika, vekovima je bilo sinonim za so u regionu pod nazivom „belo zlato“. Metod prikupljanja određuje kristalizaciju soli i njen sadržaj minerala.
 • Powdered flower or fruit extracts - cvetni prah ili voćni ekstrakti poseduju svojstva koja pomažu mršavljenje, drenažu ili toniranje. Ovi sastojci u praškastom obliku deluju dubinski na području njihove primene. Flower petals (cornflower, calendula and elder flower) – cvetne latice komplementarnih boja i svojstava sa stimulativnim dejstvom.

"SPA" tretman kod kuće

osmothermy retail

 

OSMO SENS linija specijalno je  formulisana kako bi se prolongirali svi pozitivni efekti koje daje OSMO-THERMY tretman. OSMO SENS boks setovi pružaju mogućnost uživanja i doživljaja potpune harmonije i u kućnim uslovima, kada god poželite.

Poklonite malo vremena sebi i ponudite svojim čulima nezaboravno uživanje u OSMO SENS ritualu. Napravite sebi HOME SPA, izlazak iz realnosti i osećaj potpunog blagostanja uma i tela tokom ovog tretmana. Ovaj ritual će vas u trenu osloboditi stresa i napetosti, zahvaljujući aromatičnim uljima i solima za remineralizaciju. Odličan način za beg od stvarnosti i svakodnevnih problema.

 • E945 OSMO-SENS RELAX BOX
  E945 OSMO-SENS RELAX BOX

  Soli sa pilingujućim, pročišćavajućim, remineralizujućim i opuštajućim dejstvom. Ulje obogaćeno esencijalnim uljima koja deluju stimulativno i protiv umora, daju vitalnost, energiju i osećaj blagostanja.

 • E948 OSMO-SENS CELLULITE BOX
  E948 OSMO-SENS CELLULITE BOX

  Soli sa efektom mršavljenja, čišćenja i eliminacije toksina. Ulje obogaćeno esencijalnim uljima sa efektom lipolize, ojačavanja i protiv zadržavanja vode. Pomaže mršavljenje i bori se protiv celulita.

 • E951 OSMO SENS DRAINAGE BOX
  E951 OSMO SENS DRAINAGE BOX

  Soli deluju drenažno i oslobađaju osećaja "teških nogu". Ulje obogaćeno esencijalnim uljima koja promovišu vensku i limfnu drenažu.

 • E954 OSMO-SENS ENERGY BOX
  E954 OSMO-SENS ENERGY BOX

  Soli sa stimulišućim dejstvom. Vraćaju tonus nogama i opuštenoj koži. Ulje obogaćeno stimulativnim esencijalnim uljima koja deluju protiv umora, daju vtalnost i energiju.

Ovaj websajt koristi kukije (cookies). Koristimo kukije kako bismo vam omogućili neometano i lako korišćenje. Daljom upotrebom ovog sajta, pristajete na upotrebu kukija.