Pedicare

Enzimski piling stopala

Stopalima se često posvećuje najmanja pažnja, iako su ona ta koja trpe teret naših svakodnevnih aktivnosti. Iz tih razloga veoma je bitno da budu zdrava, lepa i dobro negovana. Osnovna nega stopala utiče i na zdravlje celog tela a trebalo bi je primenjivati redovno tokom godine.

i19a2

ERICSON LABORATOIRE preporučuje PEDICARE sveobuhvatan i poseban tretman za negu stopala. Dva osnovna sastojka koja ovaj tretman čine posebnim su:

 • PROZYMEX HB LS 9142
 • EVOSINA Na2 GP.

Proizveden u laboratoriji, izabran je PROZYMEX HB LS 9142 snažan kompleks stabilizovanih enzima koji savršeno odgovara pH vrednosti kože i omogućava obnovu ćelija kože. Dodavanje EVOSINA Na2 GP PEDICARE formulama obezbeđuje proizvode sa antibakterijskim i antigljivičnim svojstvima koja vraćaju ravnotežu mikrobiološke flore stopala.


Proizvodi za kućnu negu

pedicare retail

 • E871 ENZIMATYC REPAIR (obnavljajuća krema)
  E871 ENZIMATYC REPAIR (obnavljajuća krema)

  Hranljiva krema za intenzivno obnavljanje grube i suve kože, čini je mekom i glatkom, popravlja pukotine na stopalu i snažna je u borbi protiv žuljeva zbog koncentracije keratolitik enzima. 

  Opširnije...
 • E872 DECONGESTION REFRESH (obnavljajuća "ICE" krema)
  E872 DECONGESTION REFRESH (obnavljajuća "ICE" krema)

  Lagana krema odmah ublažava sindrom „teških nogu“ i donosi osećaj svežine i lakoće. Smanjuje otok i eliminiše venski zastoj. „Led efekat“ čini da osećaj težine, otoka i toplote nestanu. Keratolitik enzimi i antigljivični sastojci omogućavaju dubinsko i dugotrajno obnavljanje epiderma.

Ovaj websajt koristi kukije (cookies). Koristimo kukije kako bismo vam omogućili neometano i lako korišćenje. Daljom upotrebom ovog sajta, pristajete na upotrebu kukija.