O kompaniji

Kompanija D Cosmetics je osnovana 2012. godine u Beogradu, kao ekskluzivni distributer francuske profesionalne kozmetike ERICSON LABORATOIRE. Od samog početka, osnovni principi našeg poslovanja bio je profesionalnost bez kompromisa i kvalitet bez konkurencije. Te standarde održavamo kao osnovu našeg rada na tržištu i kao nešto što naši klijenti zaslužuju. Pored distribucije, važni segmenti našeg poslovanja su edukacija i obuka naših korisnika sa svim novitetima na tržištu lepote i kvalitetna podrška poslovanju naših kupaca. 

Visoki standardi poslovanja zahtevaju i visoko profesionalan tim. Naš tim smo gradili sa velikom pažnjom ovih godina, i nastavljamo da posvećujemo istu pažnju našim zaposlenima, kao što pružamo i našim klijentima, profesionalno i bez kompromisa. Uspešnost našeg poslovanja dokazuje i bonitetna ocena A+ koju smo dobili kao mlada kompanija, a čiju analizu poslovanja smo prepustili firmi CompanyWall.

PREUZIMITE BONITETNI IZVEŠTAJPREUZIMITE BONITETNI IZVEŠTAJ

Stalnim radom sa klijentima pomažemo unapređenju poslovanja salona lepote i spa centara. Brendiranjem obezbeđujemo klijentima prepoznatljiv imidž i garanciju krajnjim korisnicima da kod naših klijenata mogu dobiti isključivo najbolju uslugu i najkvalitetnije proizvode. Naš portfolio konstantno unapređujemo, pa se sada u ponudi D Cosmetics nalazi prestižni grčki brend Juliette Armand, kao i široka ponuda kozmetičkih aparata MESO++ by D Cosmetics. 

Od 2014 godine, kompanija D Cosmetics posluje i izvan granica Republike Srbije. Imamo razvijenu distributivnu mrežu u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, a u planu nam je širenje distributivnog programa i izlazak na međunarodno tržište. 

IMG 1441el  IMG 1391ja 

 

Ovaj websajt koristi kukije (cookies). Koristimo kukije kako bismo vam omogućili neometano i lako korišćenje. Daljom upotrebom ovog sajta, pristajete na upotrebu kukija.