ELEMENTS: Kompletan profesionalni sistem nege kože sa inovativnim tehnologijama.

ELEMENTS

Elements linija, bazirana na inovativnim sastojcima i tehnologiji, pruža formule za negu lepote koje su u potpunosti u skladu sa svetskim trendovima u kozmetologiji i najnovijim naučnim dostignućima. U kontekstu poslednje reči tehnologije, svi proizvodi Elements linije su bez parabena, propilen glikola, mineralnih ulja, alergena, SLES i SLS.

Među prednostima linije je i višeslojna aktivnost proizvoda, koja pokriva sve potrebe kože tela i lica u skladu sa modernim anti-age, anti-akne i zdravstvenim metodama. Funkcionalna klasifikacija proizvoda omogućuje izbor specifičnog proizvoda i pruža neograničene mogućnosti kombinacije proizvoda.

“Razlog što se potpisujem na kozmetiku nije želja za slavom. Iza ovog potpisa stoji poruka. Lična komunikacija sa svakom ženom. Kada u laboratoriji razvijam formulu, vidim ženu ispred sebe, i imam osećaj da kreiram njenu personalizovanu liniju za negu kože. 25 godina kasnije, ova lična poruka i dalje upravlja svakim korakom našeg puta, ali i nosi sa sobom veliko obećanje o vremenu: našu posvećenost da produžimo mladost. 

Od prve bore do zrelosti, imate pravo da se osećate dobro u sopstvenoj koži.”

Ioulia Armagou
Hemičar, Predsednica Juliette Armand

Proizvodi za čišćenje

Pilinzi

Serumi

Kreme

Maske

Nega očiju

Retinoidi

Akne

© D Cosmetics