SKIN BOOSTERS

SKIN BOOSTERS: Vaš termin kod plastičnog hirurga je otkazan.

SKIN BOOSTERS

Skin Boosters linija donosi revoluciju u kozmetologiji i garantuje našu predanost kreiranju vrhunskih proizvoda najboljeg kvaliteta, koji povećavaju efikasnost na bezbedan i prirodan način. Prednost linije je što su njeni proizvodi zapravo „pojačivači kože“: proizvodi sa dinamičnim, složenim i tehnološki naprednim formulama, koji pojačavaju i poboljšavaju prirodne procese i funkcije kože.

Skin Boosters linija se zasniva na inovativnim sastojcima i tehnologiji i nudi formule estetske industrije koje su u potpunosti u skladu sa svetskim naučnim trendovima u nezi kože i najnovijim naučnim dostignućima. U kontekstu stvaranja „najsavremenije“ kozmetike, sve proizvode iz linije Skin Boosters karakteriše maksimalna bezbednost po zdravlje ljudi.

“Razlog što se potpisujem na kozmetiku nije želja za slavom. Iza ovog potpisa stoji poruka. Lična komunikacija sa svakom ženom. Kada u laboratoriji razvijam formulu, vidim ženu ispred sebe, i imam osećaj da kreiram njenu personalizovanu liniju za negu kože. 25 godina kasnije, ova lična poruka i dalje upravlja svakim korakom našeg puta, ali i nosi sa sobom veliko obećanje o vremenu: našu posvećenost da produžimo mladost. 

Od prve bore do zrelosti, imate pravo da se osećate dobro u sopstvenoj koži.”

Ioulia Armagou
Hemičar, Predsednica Juliette Armand

Apocalypsis terapija

Tretman podmlađivanja i popravljanja, pogodan za izbeljivanje ožiljaka i za te uglađivanje bora.

Thavma terapija

Kompletan skin booster sistem, baziran na EFFEXTOX tehnologiji, u kombinaciji sa najnaprednijim kozmetičkim dronovima.

Chronos terapija

CHRONOS 4D tehnologija Juliette Armand u kombinaciji sa najnaprednijim sistemom za transdermalnu isporuku COSMETIC DRONES pojačava normalne biohemijske procese kože koji je štite od nedostatka vode, biološkog starenja i oksidativnog oštećenja iz okoline.

Opsis terapija

Tehnologija Eie Antitok kompanije Juliette Armand u kombinaciji sa najnaprednijim sistemom za transdermalnu isporuku ``Cosmetic Drones``, pojačava normalne biohemijske procese kože koji štite osetljivo područje od stvaranja podočnjaka, edema, bora i opuštene kože.

Schema terapija

PHA2 tehnologija Juliette Armand u kombinaciji sa najnaprednijim sistemom za transdermalnu isporuku COSMETIC DRONES pojačava metabolizam ćelija kože čiji poremećaj izaziva lokalno nakupljanje masti i heterogenu raspodelu (izgled „narandžine kore“) i sprečava delovanje fosfodiesteraze u blokiranju a2 receptori.

© D Cosmetics