SUN FILM

Potpuna i specijalizovana zaštita od sunca.

Linija proizvoda Sunfilm dizajnirana je tako da nudi širok spektar maksimalne zaštite od sunca od čitavog spektra sunčevih zraka: UVA, UVB, infracrvenog zračenja (IR) i vidljivog svetla (HEV). Započeli smo zaštitom kože od UVB zračenja i nastavili sa UVA. Danas smo stvorili formule koje nude zaštitu od infracrvenog zračenja (IR) i vidljivog svetla (HEV), zraka za koje je poznato da prodiru još dublje u kožu uzrokujući dugotrajna oštećenja. Naše laboratorije su razvile proizvode potpune zaštite od svetlosti koji stvaraju štit od čitavog spektra sunčevih zraka.

Sunfilm proizvodi kombinuju neophodno sa revolucionarnim: zaštitu od sunca sa antioksidativnim štitom i isceljujućim dejstvom. Sprečavaju iritaciju i poboljšavaju prirodni proces obnavljanja kože, štiteći kožu od oštećenja od sunca. Proizvodi za zaštitu od sunca Sunfilm sadrže moćne i specijalizovane antioksidante koji, za razliku od uobičajenih antioksidanasa, mogu efikasno da funkcionišu tokom izlaganja suncu.

EUK 134: inovativni sastojak sa jedinstvenim mehanizmom samoobnavljanja za antioksidativno delovanje koje traje tokom izlaganja kože suncu.

Venucean, Helioguard: sastojci koji poboljšavaju prirodni proces kože za zaštitu od sunca.

INCA Omega ulje, vitamin E, ekstrakt brokolija: sastojci sa snažnim antioksidativnim delovanjem.

Elastomer (farmaceutski silikon) sa isceljujućim delovanjem Zaštita od sunca i antioksidativno delovanje kombinovani su sa lekovitim dejstvom farmaceutskog silikona koji nudi svilenkastu teksturu.

“Razlog što se potpisujem na kozmetiku nije želja za slavom. Iza ovog potpisa stoji poruka. Lična komunikacija sa svakom ženom. Kada u laboratoriji razvijam formulu, vidim ženu ispred sebe, i imam osećaj da kreiram njenu personalizovanu liniju za negu kože. 25 godina kasnije, ova lična poruka i dalje upravlja svakim korakom našeg puta, ali i nosi sa sobom veliko obećanje o vremenu: našu posvećenost da produžimo mladost. 

Od prve bore do zrelosti, imate pravo da se osećate dobro u sopstvenoj koži.”

Ioulia Armagou
Hemičar, Predsednica Juliette Armand

Za lice

Za telo

Pre i posle sunca

© D Cosmetics