D COSMETICS

Kvalitet, bez konkurencije.

Kompanija D Cosmetics je osnovana 2012. godine u Beogradu, kao ekskluzivni distributer francuske profesionalne kozmetike ERICSON LABORATOIRE. Od samog početka, osnovni principi našeg poslovanja bio je profesionalnost bez kompromisa i kvalitet bez konkurencije. Te standarde održavamo kao osnovu našeg rada na tržištu i kao nešto što naši klijenti zaslužuju. Pored distribucije, važni segmenti našeg poslovanja su edukacija i obuka naših korisnika sa svim novitetima na tržištu lepote i kvalitetna podrška poslovanju naših kupaca.

Visoki standardi poslovanja zahtevaju i visoko profesionalan tim. Naš tim smo gradili sa velikom pažnjom ovih godina, i nastavljamo da posvećujemo istu pažnju našim zaposlenima, kao što pružamo i našim klijentima, profesionalno i bez kompromisa.

Stalnim radom sa klijentima pomažemo unapređenju poslovanja salona lepote i spa centara. Brendiranjem obezbeđujemo klijentima prepoznatljiv imidž i garanciju krajnjim korisnicima da kod naših klijenata mogu dobiti isključivo najbolju uslugu i najkvalitetnije proizvode. Naš portfolio konstantno unapređujemo, pa se sada u ponudi D Cosmetics nalazi prestižni grčki brend Juliette Armand, francuski brendovi Académie Scientifique de Beauté i DERM ACTE, kao i široka ponuda kozmetičkih aparata by D Cosmetics.

Dragana Pejčić
CEO

Profesionalnim pristupom, stalnom edukacijom i kvalitetnom podrškom, našim klijentima pružamo sigurnost u poslovanju.

WHATS NEW?

Edukativni centar

BRENDOVI KAO GARANCIJA KVALITETA

Zastupamo najpoznatije svetske brendove

VESTI I DEŠAVANJA

Budite u toku

ŽELITE DA SARAĐUJEMO?

Kontaktirajte nas.

Image module
  • Kondina 1A, 11000 Beograd, Srbija
  • +381 11 722 50 34
  • office@ddcosmetic.com

POŠALJITE NAM PORUKU?

© D Cosmetics