Tretman namenjen ženama koje su fiziči aktvne i dinamične, preopterećene akumuliranim stresom na poslu, problemima u porodičnom i svakodnevnim međuljudskim interakcijama. Takav način života prouzrokuje stres, koji je nesumnjivo odgovoran za stvaranje celulita ili prekomerne težine. Naš tretman pruža dvostruki efekat na 2 potpuno nova aspekta.

  • BORI SE PROTIV SAMO-BLOKIRAJUĆEG KUTANOG STRESA
  • EFEKAT PROTIV BELIH MASNOĆA
  • EFEKAT PROTIV BRAON MASNOĆA
  • POJAČAVA EFEKAT TOPLJENJA MASNOĆA

U medicini je poznato da je gojaznost povezana sa neuravnoteženim statusom hormona, stresom i anksioznošču. Kortizol ili hormon stresa telo sekretuje prilikom fizičkog ili fiziloškog stresa, koje dovodi dalje do povećavanja skladištenja masti, ali na tačno određenim mestima. Istraživanja su takođe pokazala da se najviše taloženja masnoća javlja u abdominalnom delu, pre nego na butinama. Ove zalihe mogu dalje dovesti do različitih oblika kardovaskularnih oboljenja.

Osobe koje su izložene stresnim situacijama i visokom nivou kortizola, mogu imati problem sa gojaznošću. Naše dermokozmetičke formule ciljano deluju kao brojači negativnih efekata stresa na tkivo, i imaju intenzivnirano dvostruko dejstvo. Tretman deluje na više nivoa:

  1. smanjenje sinteze LDAP (masne kapljice sa proteinima ) koje inhibiraju lipolizu.
  2. aktivacija HSL (hormon osetljiva lipaza ) koja ubrzava sagorevanje triglicerida u slobodne masne kiseline u masnim ćelijama.

Aktivni sastojci:

  • B-SHAPE ekstrakt crvene alge, Polysiphonia brodiei, esencijalni aktivni sastojak koji se bori protiv štetnih efekata kortizola i uticaja kortizola na lipolizu.
  • LIPOUT dobijen je proizvodnjom unicelularnih ekstrakata algi Tisochrysys lutea, pomoću biotehnologije.LIPOUT je alternativa invazivnim tretmanima; Redukuje masti u telu i sposobnost pretvaranja masnog tkiva za skladištenje u tkivo koje se aktivno sagoreva.
Proizvodi za kućnu negu
Serum za intenzivnu lipolizu