Danas je sve više primetan porast gojaznih ljudi izazvan ili slabo kontrolisanim načinom ishrane ili suviše bogatom ishranom kao i smanjenom fizičkom aktivnošću. Stručnjaci širom sveta svesni su zdravstvenih problema koji nastaju zbog prekomerne težine.

Tokom vremena, naša prirodna biološka ravnoteža je uznemirena, metabolizam je drugačiji, telo gubi tonus i čvrstinu, tkivo postaje hipertrofično i telo se deformiše. Što se tiče same kože takođe se mogu primetiti promene u vidu „pomorandžine kore“, zadržavanja vode, edema i upala.

ERICSON LABORATOIRE koji svoj pristup usmerava ka ne hirurškoj medicinskoj estetici, nudi 3D LIPO DRAINAGE sveobuhvatan tretman koji omogućava rad na tri glavna parametra viška težine i krvnih nedostataka:

  1. Detokskaciju masti;
  2. Vensku drenažu;
  3. NE zadržavanje vode;

Bez pribegavanja estetskoj hirurgiji, ovaj tretman dizajniran je da izvrši mršavljenje i trodimenzionalno preoblikovanje nogu da bi one povratile originalan oblik. Namenjen je ženama koje imaju problem sa prekomerno lokalizovanim celulitom, teškim i otečenim nogama gde su bol i nelagodnost izraženiji. Tretman daje brze efekte: olakšanje i smanjenje otoka na nogama, drenažu, smanjenje celulita i „pomorandžine kore.“

Aktivni sastojak:

SCULPTOSANE: Limitira 3D širenje masnog tkiva, obezbeđuje realnu 3D adaptaciju masnog tkiva, stimuliše ćelijsku energiju, daje kiseonik tkivu a inhibira lipidnu peroksidaciju i osigurava optimalnu ćelijsku detoksikaciju.

Proizvodi za kućnu negu
Osvežavajući sprej
Prirodna formula za cirkulaciju krvi
Detox krema za mršavljenje
Flasteri za poboljšanje cirkulacije